MARILAH BESEDEQAH SEBELUM TERLAMBAT

"Dan infakkanlah sebahagian dari apa yang telah kami berikan kepadamu sebelum kematian datang kepada salah seorang di antara kamu; lalu dia berkata (menyesal), Wahai Tuhanku, sekiranya Engkau berkenan menunda (kematian)kedatangan ajal matiku sedikit waktu lagi, maka aku dapat bersedeqah dan aku akan termasuk orang - orang yang soleh" (Surah Al Munafiqun:10)

INGIN MENYUMBANG

Ingin menyumbang moga menjadi bekal di akhirat,
BIMB, BAITUL HUSNA BUKIT SEKILAU 06082010001642.

Moga Allah memberi lebih keberkatan kepada rezeki dan hidup kita.

ALAMAT :ANJUNG SEKILAU, JALAN BUKIT SEKILAU 2, 25200 KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR.

SILA HUBUNGI TALIAN 016-2327061 ATAU 014-6080510 ATAU 016-9332779

Thursday, August 12, 2010

Majlis Penyampaian Chocodate


(Atas)Inilah rupa bungkusan chocodate. Sebagai makluman, chocodate ini dikilangkan di Dubai dan di import oleh sebuah syarikat pembekal kurma di negara kita.
(Bawah) Pengurus Baitul Husna sedang menyusun chocodate di SK Bukit Sekilau pada 9hb Ogos lalu.

Pihak Baitul Husna ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada dua orang penderma yang telah menyumbangkan chocodate untuk diagihkan kepada 300 orang anak yatim dan miskin. Tiga buah sekolah yang terlibat iaitu SK Bukit Sekilau, SK Tg.Lumpur dan SK Permatang Badak.

Pihak kami merayu kepada orang ramai, agar dapat menyumbangkan kepada kami apa sahaja bentuk sumbangan untuk kami sampaikan kepada mereka yang memerlukan. Pihak kami hanya menguruskan urusan pengagihan dan urusan menerima sumbangan.

Semoga usaha kecil ini dapat menggembirakan mereka yang tidak berkemampuan. Hanya Allah jua yang berhak memberikan ganjaran kepada mereka yang terlibat dalam sumbangan tersebut.

No comments:

Post a Comment