MARILAH BESEDEQAH SEBELUM TERLAMBAT

"Dan infakkanlah sebahagian dari apa yang telah kami berikan kepadamu sebelum kematian datang kepada salah seorang di antara kamu; lalu dia berkata (menyesal), Wahai Tuhanku, sekiranya Engkau berkenan menunda (kematian)kedatangan ajal matiku sedikit waktu lagi, maka aku dapat bersedeqah dan aku akan termasuk orang - orang yang soleh" (Surah Al Munafiqun:10)

INGIN MENYUMBANG

Ingin menyumbang moga menjadi bekal di akhirat,
BIMB, BAITUL HUSNA BUKIT SEKILAU 06082010001642.

Moga Allah memberi lebih keberkatan kepada rezeki dan hidup kita.

ALAMAT :ANJUNG SEKILAU, JALAN BUKIT SEKILAU 2, 25200 KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR.

SILA HUBUNGI TALIAN 016-2327061 ATAU 014-6080510 ATAU 016-9332779

Saturday, January 29, 2011

Kembara TLS ke Baitul Husna

Tanggal 22hb Januari lalu, pihak kami telah menerima rombongan seramai 100 oarang daripada Total Logistic Services (TLS). Rombongan tersebut turut dihadiri oleh General Manager TLS iaitu En.Kamarudin Bin Mohd Noor. Pihak TLS telah menyumbangkan seunit buaian, 2 unit bangku serta meja batu dan pokok-pokok bagi tujuan lanskap. Program tersebut diketuai oleh Sdr Izaruddin Bin Abdul Halim.

Rombongan tersebut telah memberikan sumbangan berbentuk barangan keperluan sekolah dan majalah kepada semua penghuni Baitul Husna dan anak-anak yatim yang menetap di luar Baitul Husna. Mereka juga berbesar hati untuk meraikan hari kelahiran tiga orang anak-anak Baitul Husna iaitu Nasuha, Wan Nur & Jamilah. Pada majlis tersebut hanya Jamilah seorang sahaja yang tidak bersama kerana ke sekolah.


No comments:

Post a Comment